Λίγα λόγια για εμάς

  • Η εταιρία KANTZOS Travel S.A ιδρύθηκε το 2014

    Το 1999 η πρώην σύζυγος και μητέρα Κάντζου Ιουλία ιδρύει ατομική επιχείρηση στον Περισσό της Νέας Ιωνίας με την επωνυμία A.G.N Travel. Τα αρχικά A( Αρτέμιος) , G( Γεωργία) και N( Νικόλαος) είναι τα αρχικά των 3 παιδιών του Ανδρέα και της Ιουλίας. Η επιχείρηση ξεκινάει να δραστηριοποιείται στις μεταφορές προσώπων με τουριστικά λεωφορεία. Το 2004 η επιχείρηση μεταφέρεται σε μεγαλύτερα γραφεία και ξεκινάει να οργανώνει ημερήσιες εκδρομές , εκδρομές σχολείων πολυήμερες και την έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Το 2007 o μεγαλύτερος υιός της , Κάντζος Νικόλαος , ανοίγει δική του ατομική επιχείρηση και ξεκινάει τις δραστηριότητες της σε έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων , οργάνωση εκδρομών σε Ελλάδα και εξωτερικό , νεανικές εκδρομές και πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων. Τον Μάρτιο του 2013 η (πρώην) σύζυγος, μητέρα και επιχειρηματίας Ιουλία φεύγει από την ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών. Τον Ιούνιο του 2014 ιδρύεται η εταιρία ΚΑΝΤΖΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ Α.Ε, με την μορφή που έχει σήμερα , απορροφώντας όλες τις δραστηριότητες που είχαν οι δύο ατομικές επιχειρήσεις που υπήρχαν μέχρι εκείνη την στιγμή και η οποία συνεχίζει και εμπλουτίζει τις δραστηριότητες των (2) δύο ατομικών επιχειρήσεων που προϋπήρχαν.

    Δίνουμε μεγάλο βάρος στο εργατικό μας δυναμικό με συνεχή εκπαίδευση και ταυτόχρονα επενδύουμε ώστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας μέσα από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.
  • Χάρη σε εσάς πετύχαμε, χάρη σε εσάς συνεχίζουμε.Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές!!

    Συνεργαζόμαστε με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο γεγονός που αποδεικνύει την φερεγγυότητα μας.

    Μερικοί από τους πελάτες μας είναι ενδεικτικά ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΛΒΟ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, SCAN TRACK, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

Σας παραθέτω κάτωθι μερικές από τις βασικές υπηρεσίες μας.

Εάν δεν βρείτε στην λίστα κάποια υπηρεσία που σας ενδιαφέρει παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το αίτημά σας ώστε ένας εκπρόσωπος μας να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Η εταιρία μας διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας από τον Ε.Ο.Τ, είναι μέλος στον ΗΑΤΤΑ και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες Ελληνικές τράπεζες όπως ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΛΦΑ, EUROBANK.